1

Vackra Karlskrona

Vi var och hälsade på kompisar som låg på Dragsö camping. Det var första gången vi var i Karlskrona men absolut inte sista. Vi glömde nästan andas när vi såg all skönhet kuststaden erbjöd. Dessa underbara hus som trängs på öarna, alla bryggor med förtöjda båtar och var man än såg var man nära vattnet. 

Just idag var Kalle Anka på turne'  på campingen. Barnen fick prova på att skjuta Nerf, pyssla med lera, bygga lego och kasta prick. Där fanns också små bilar att köra rundor i. Detta var mycket uppskattat! Den enda som tyckte det var sådär var Skrållan. Det var inte riktigt hennes kopp te. 


Vi åt god lunch innan vi gav oss ut på vandring på Trollstigen. Här kunde man se små troll i sten som gömde sig i skogen. De blev tydligen levande på natten så det var tur att det bara var eftermiddag. 


Nappträdet krävde lite extra uppmärksamhet. Där fanns massor av nappar och brev från tappra små barn som givit upp sin käraste ägodel. Väldigt modigt kunde vi konstatera. Hugo och hans jämnåriga kompis sprang före oss för att njuta av utsikten. På håll såg de ut som två farbröder på ljugarbänken. Så söta! 

Precis vid lekplatsen kunde man ta en tur på hästarna. Moa, som älskar att rida, tog den stora hästen och Hugo valde den lilla. Han tyckte det var lite läskigt. Efteråt var han väldigt stolt över att ha vågat! 

Sen var det dags för husvagnsmiddag bestående av grillad fläskytterfile', potatisgratäng, sallad och sås. Jag har aldrig ätit så lyxig middag i en husvagn! Värdinnan kan verkligen laga mat! 

Vi pratade under dagen om att barnen skulle få bada. Detta var inte glömt trots att klockan passerat nio på kvällen. Fem modiga barn svidade om till badkläder. Nere på stranden stod fyra huttrande föräldrar och hejade på dessa modiga barn. Alla doppade sig och var väldigt nöjda över kvällsbadet. 


Så mysigt vi haft hos våra härliga kompisar. Det är inte ofta vi träffas men så rackarns trevligt när vi väl gör det! 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Tack för en jättehärlig dag, så kul att träffa er alla. Hoppas vi kan ses snart igen. Sköt om er. Kram från Terese

Svar: Tack själva! Ja, det får minsann inte dröja lika länge till nästa gång vi ses! Kram Malin
Malin

Kommentera här: