0

Älgsafari
För ett par dagar sedan fick vi träffa skogens konung. Alldeles still stod han medans barnen fick klättra upp. Inte illa!

Min fina kusin fyllde år och det firades med att åka på älgsafari. Två förväntansfulla familjer längst fram i safaritåget. 
Vi fick både se och klappa på älgarna. Så fina men såååå stora. 

När vi sen åkte vidare in till beisonoxarna höll vi alla armar inne i tåget. Det är så stora så det suger till i magen av rädsla! 


När vi fått ner pulsen igen åkte vi vidare och fick se världens sötaste kalv.Glada och nöjda landade vi hemma hos kusin på eftermiddagen. Hennes mat är gudomlig och barnen blir alltid saliga när vi säger att vi ska dit. Barnen fick sin favoritmat - tacos. Vi vuxna fick tortilla i ugn med köttfärs, roccola och massor av grönsaker. Inte att förglömma den ljuvliga toppingen på toppen. Ljuvligt!!!


Tack finaste familjen för en underbar dag och härlig slappekväll i soffan. Det blir nog fler sådana i husvagnen nästa vecka! 
0

Barnens dag idag!


Vad gör man när taket håller på att blåsa bort och regnet piskar utanför. Jo man åker på lekland. Behöver väl knappast säga att vi inte var själva där!?

Ett roligt sätt att aktivera hela familjen på. En stund i alla fall. Den gamla mamman orkar inte med det raska tempot en längre stund. Hugo var i sitt esse som ni ser. Han som älskar Lego byggde torn som var högre än pappa. Vilken lycka att få ta i sönder det igen! När vi alla var svettiga och trötta tog vi en glassfika. Och många glas vatten! 
0

Min arma kropp
Nu på förmiddagen tog jag och maken med oss Hugo och hund för att gå ner och mata fiskar hos semesterfirare. Regnet duggade tätt och vi fick kryssa mellan sniglarna. Efter några hundra meter protesterar min kropp. Den ville inte alls vara ute och röra på sig nu när vädret slagit om. Idag var det en bragd att klara av tre kilometers promenad. 


Stolt och öm sitter jag uppkrupen i fåtöljen med en varm kopp örtthe. Maken frågade om vi skulle ta en enkel resa till Sicilien. Ja, varför inte... Jag gör vad som helst bara jag bara bättre.