2

Våra nya sovrum

Vi flyttade in i Moas gamla rum. Rutiga färgglada tapeter var en utmaning att matcha. Men men... Man kan inte få allt! Lite kvällsbilder också: 
Moa fick ta över Hugos rum. Hon ville inte ha rosa och flickigt längre utan coolt skulle det vara. Vår lilla tjej har blivit stor! 

Hugo fick genomgångsrummet. Han trivs bäst att vara där det händer. Vill absolut inte vara själv, lille killen. 
Nu är vi nöjda för en stund. Skönt när det händer något i huset och frisk energi får flöda fritt! 
40

Sovrum blev matrum!

Allt går så långsamt nu. När jag ska göra något måste jag alltid planera in mer vila än aktivitet. Energin räcker bara några minuter innan systemet stänger ner. Längtar efter den dagen då det vänder och jag blir stark igen. Den tiden kommer - jag vet bara inte när. 

Det senaste veckorna har vi fixat lite här hemma. Jag pekar med hela handen och familj och vänner ser till att det händer. Rätt praktiskt, men jag hade hellre velat göra mer själv.

Allt eftersom familjens behov förändras följer husets utformning med. Vi bytte rum med varandra och fick faktiskt ett nytt hem! 

Vårt stora sovrum blev matrum med launchdel. Det blev ljust och fräscht! 

Eftersom köksbordet flyttade in i matrummet blev det mer plats i köket. Skönt med svängrum vid matlagningen!


Vi är väldigt nöjda med undervåningen. Nu är alla sovrum där uppe och då behöver vi ju inte bädda! Det gillar vi! Kan vi lägga den energin på något bra istället, som att mysa! 

Fler bilder på ovanvåningen kommer i nästa inlägg!