0

Mellbystrand och vindkraftverk


Idag gick bilen till Mellbystrand. Det var kasst väder här hemma så vi hoppades få lite sol på oss därute. Jodå, det fick vi. Men det var riktigt kallt i blåsten. Tur att vi hade bilen med oss ner på stranden så vi kunde sitta i lä. Moa och Lovis är inga badkrukor så de badade några gånger. Hugo tyckte det var rysligt kallt och ville helst gräva i sanden och köra med bilarna. Tillslut åkte fleecejackan på den huttrande lille pojken.


Jag roade mig med att njuta av alla vackra snäckor som spolats upp på land. Små fina skapelser som näst intill liknar änglavingar. Naturen levererar.

Efteråt var vi sugna på lite shopping i Halmstad och då passade vi på att låta en av Hugos drömmar gå i uppfyllelse. Han formligen älskar vindkraftverk så vi sladdade in på ett fält och gick den sista biten till denna stora skapelse. 


När vi nästan var framme var Hugo beredd att vända om. Storleken är rätt skrämmande när man kommer nära. Tillslut vågade han lägga handen på och titta upp. 


Det var verkligen coolt, sa han saligt när vi gick mot bilen igen. En sak är säker - man är aldrig så liten på jorden som när man står under ett vindkraftsverk. Ni måste prova!!!


Kommentera här: