1

Utbränd - äntligen en vettig bok

För ett par veckor sedan sprang jag av en slump på denna bok: 


Under det senaste året har jag gått genom en utmattning som orsakades av att jag inte längre orkade kämpa. Jag fick min reumatiska diagnos 2011 och fibromyalgidiagnosen 2013. Mycket ork och energi har jag lagt på att lära mig leva med ständig värk och bägaren rann över när mina mediciner slutade fungera. Det fanns då inte längre möjlighet att skärpa till mig ytterligare och köra på. Jag var slut. Så slut att jag inte orkade med ljudet utanför fönstret där jag låg ensam i soffan med kudde över ögonen och öronproppar i öronen. Jag låg stilla i mörker och tystnad i tre månader. Var jag tvungen att göra något fick jag vila ännu mer efter det. Kroppen skrek av smärta och varningssystemet gick inte att stoppa. Omgivningen ställde upp och stöttade men ingen utom jag själv kunde ta mig ur detta tillstånd. Jag hade mycket tid att reflektera över hur jag levt mitt liv och det fanns många bitar jag var tvungen att jobba med. Förändring mot ett mer balanserat liv hade börjat. 

Varje dag är jag tacksam för att jag har kommit en bit påväg från den där tiden i soffan för ett år sedan. Tacksam för att jag varit tvungen att syna mig själv och mitt liv noggrant i sömmarna. Att upptäcka vad som är viktigt för mig och vad jag egentligen tycker och tänker. Upptäcka vem jag är nu med allt som tillkommit. 

Har ni liknande erfarenheter eller känner någon i er närhet som mår dåligt så läs denna bok!!! Klockrena beskrivningar och enkel att läsa. Rekommenderas starkt! 

Kommentarer:

1 Sojka:

skriven

Men gud som hemskt! :( Måste ju vara skit jobbigt! <3

Kommentera här: